Baby Dua bulan tidak menyusu mlm

ada sesiapa baby dia umur dua bulan kurang menyusu mlm?? nak tdr jak..susu formula..siang kuat nenen juga..tpi mlm klu nangis ngatkn nak susu sbb da lebi tiga empat jam tdr tpi bila bg susu xmau pastu trs tdr blk masa di angkat nak bg susu..normal ka baby kurang menyusu mlm or tdk menyusu mlm??

6 Balas

normal. anak sy pun mula2 mtk susu 4jam, pastu lama2 tidur sampai ke subuh baru nak susu. kalau kejut awal pun nanti dia nangis nak tido 😅