Fibroid dalam rahim..ape nk buat?

Ada sesape yg sme mcm sy. Hri tu scan mse kndungan 10 minggu 3 hari. Doktor kata ade fibroid dlm rahim. Fibroid tu boleh hilang sendiri kan?

3 Balas

sy pn ada fibroid. ada doc kata bukn, ada doc kata eye. kene tunggu pakar baru boleh confirm betol2 fibroid. tk boleh buat pape. kalau ada duit lebih pegi private la untk check dri tunggu appointment hospital besar mmg lama.

fibroids Saya xpasti tapi kalau cyst ye memang bolee hilang sendiri bila kandungan makin membesar

Sme mcm case kakak sy, mula2 dokter scan ad, dah msuk trimester ke 2, tba2 hilang