cyst.

hi, ada sapa2 dkt sini ada pglaman pregnant and ada didapati cyst dlm rahim? sy slh satu dripadanya ? tp kecik lah. 3cm.. kalau makin mbesar, doc akan monitor..

2 Balas

Say.masa kandungan 15 weeks.ada cyst 2cm.setiap Kali check up Akan buat scan.tapi syukur.skrg cyst xde.hilang sendiri.masa doing gtau Ada cyst dulu,saya aml sup peria pahit.n xamik makanan yh menyebabkan cyst.

5y ago

Okayy2 nanti saya cuba..

Kalau boleh buang awal sbb nanti akan effect ke baby , sbb bende tu mcm kakak ipar saya haritu dia effect sampai boleh membahayakan kandungan.

5y ago

😔😔Itulahhh.. trkejut pulak dgr khabar brita yg mcmni..