Bahaya X Cyst???

Alhmdulillh 5week bru nampk kntung dlm rahim tp kecil lg.... Yg kt lua cyst dh 3cm.... Bahaya x? Sya sngt2, risau nanti kandungn makin besar cmner dgn cyst tu? Ada ke ubat yg bole kecutkn cyst tu

Bahaya X Cyst???
2 Balas

Saya awal kandungan ada cyst..tapi selepas jumpa pakar o&g,pakar kata cyst akan hilang bila kandungan membesar..sis fikir yang positif,doa banyak²,makan buah dan sayur,jgn lupa makan vitamin dibekalkan kk..Alhamdulillah cyst saya dah hilang sekarang saya 33w..

moga dipermudahkan