JOM KONGSI

Ada orang cepat, ada orang dapat peluang honeymoon lama-lama dulu. Mommies yang mana satu?

JOM KONGSI
2192 Balas

Dulu yg 1st lepas 5 bulan kawen..tapi allah bg pinjam sampai 7w plus je..then tak smpai 1bulan gugur lekat balik..tp lg kejap allah bg pinjam . 6w3d. Then usaha smpai 1tahun lepas gugur . Allah bg smula. Then 10w5d. Gugur lg..moga Allah bg hadiah tahun 2020 ni genap 2 tahun kawen. Aamiin🥰🧚‍♀️

4y ago

Ameen ya allah ☺️ xpe 3org ank akk tngh tnggu akk dipintu syurga.😊