JOM KONGSI

Ada orang cepat, ada orang dapat peluang honeymoon lama-lama dulu. Mommies yang mana satu?

JOM KONGSI
2192 Balas

bunting pelamin haha masih awal lagi dlm alam rumahtangga belum sempat jalankan tanggungjawab dgn sempurna sudah kena alahan teruk lagi2 hakak sejenis yg senang sakit n dari situ la nampak malas nampak serba tak kena sampai org nampak hakak ni teruk padahal kawin tak sampai setengah tahun pun lagi 😌

Dulu yg 1st lepas 5 bulan kawen..tapi allah bg pinjam sampai 7w plus je..then tak smpai 1bulan gugur lekat balik..tp lg kejap allah bg pinjam . 6w3d. Then usaha smpai 1tahun lepas gugur . Allah bg smula. Then 10w5d. Gugur lg..moga Allah bg hadiah tahun 2020 ni genap 2 tahun kawen. Aamiin🥰🧚‍♀️

4y ago

Ameen ya allah ☺️ xpe 3org ank akk tngh tnggu akk dipintu syurga.😊

1 bulan kawin dan mengandung tapi ditakdirkan Allah anak tu ahli Syurga. 2017, hamil lagi tapi Allah bawa ke Syurga lagi. N ni 2019 Allah berikan saya dan suami hadiah yg sanagt2 berharga. Anak Syurga mama dan abah dah selamat dilahirkan. Sekarang dah 3 minggu dah

setahun selepas kahwin sbb awal2 tu merancang..lpas tu gugur then selepas gugur tu pregnant balik tp ectopic pula selepas 1/2 tahun mngandung lagi n skg ni tgah menunggu hari je nak bersalin hehe ..kadang perancangan Allah tu lagi hebat drpd perancangan kita 😬

saya bulan 18/8/2018 kawen mase tu hari ke 5 period sebulan lepas tu pregnant . org salah tanggapan ckp anak luar nikah .. (bunting pelamin) . sbb terlalu awalkan . so kite pekakkan telinga je . smpai masa dia dtng minta maaf sbb dia salah tanggapan .

Setahun .. mcm2 benda usaha , akhirnya bulan lepas period tak dtg . Check UPT naik 2 line , mcm2 jenis UPT try sebab tak percaya yang murah sampai la yang mahal.. lastly g klinik nak double confirm, betul la pregnant. Syukur alhamdulillah !

Hampir 1thun sy pregnant, seblum ada ank yg sekrg nie sy pnh pregnant tpi merasa smpi 10weeks cm 2 lepas tu kne cuci sbb ada keguguran, selepas 6bulan mcm tu sy pregnant lagi, sekarang ank dah 1thun 10bulan dan saya pregnant lagi anak kedua😁

Teruja sbb 6bln perkahwinan pstu lkat, 2nd marriage 😊, sbb 1st dlu x pnh skli pn sngkut slma 8yrs, allah sbaik prncang alhamdulillah.. Jdi brsbar la pd spe yg blm diberi rzki tu, sy pnh mnglmi ny.. Fhm sgt2 prsaan ny.. Stay positive 👍😊

Sya setahun.. Lekat yg pertama ckup bby smpi 25week dlm perut, meninggal. Lepastu gap 3 bulan, ttc trus lekat, skrg 9 week. Doakan sya dn suami guys.. Moga zuriat ini membesar dengan baik jd ank soleh solehah smpi bersalin.. Amin..

6 tahun..awal kawin doc x bg pregnant sebab penyakit tgh aktif..3 bulan pakai perancang, lps tu stop sendiri..refer klinik O&G konon nak ttc..asyik suruh kurangkan berat badan..saya give up..alhamdulillah..rezeki kami tahun 2020..