JOM KONGSI

Ada orang cepat, ada orang dapat peluang honeymoon lama-lama dulu. Mommies yang mana satu?

JOM KONGSI
2192 Balas

Penantian 10thn, 8thn usahan Dan ikhtiar macam2 kaeedah, masuk tahun ke 8 dh penat so amik anak angkat Dan dh xpikir untuk hamil... Bila ank angkat umur 1y6m alhamdulillah allah beri ganjaran yg xdi duga, saya hamil selama 10thn penantian tnp amik apa2 rawatan atau supliment, insha Allah ibu akan menyayangi kamu hingga akhir hayat kerana bg ibu kamu pembawa rezeki ibu...