JOM KONGSI

Ada orang cepat, ada orang dapat peluang honeymoon lama-lama dulu. Mommies yang mana satu?

JOM KONGSI
2192 Balas

Lepas 2 bulan. Masa tu dilema nak pregnant ke nak hold. Bila otak nak hold tgk org lain pregnant seronok je. Bila nak pregnant macam2 benda pikir. End up malas nak fikir tahu2 lepas 2 bulan kawin rezeki pregnant jugak. Kebetulan baru masuk kerja baru, masa medical checkup tak detect pregnant. Lepas sebulan kerja baru tahu pregnant. Pastu kecoh satu dept. Dah nak kena mengajar sains kitaran subur pulak baru masing2 reti diam.