JOM KONGSI

Ada orang cepat, ada orang dapat peluang honeymoon lama-lama dulu. Mommies yang mana satu?

JOM KONGSI
2192 Balas

Kahwin bulan 9 tapi takpi lg honeymoon. Simpan duit duluu dok kata bulan 11 baru p honeymoon.. P honeymoon masa birthday suami. Balik pada honeymoon tu xdk rasa ap lagi. Masuk bulan 12 baru rasa lain mcm.. Demam xdemam la lenguhh badan hbis.. Check pregnancy test 3 kali positif.. Tadaaa. So excited mummy . Esok p klinik dokter ckp dah 4minggu 5hari.. Allahu seronok tu taktau mcm mna.. Hehe babymoon la nihh.. Alhamdulillah skrg dah nk masuk 2bulan.