JOM KONGSI

Ada orang cepat, ada orang dapat peluang honeymoon lama-lama dulu. Mommies yang mana satu?

JOM KONGSI
2192 Balas

Tahun 2019 ni tahun ke 11 usia perkahwinan dan umur 33 tahun. Ye saya kahwin muda sebab nak ikut suami sambung belajar keluar negara masa tu. Tapi masih belum dikurniakan rezeki. Sedangkan kami suami isteri tiada sebarang masalah kesuburan. Sekarang kami besarkan 2 org anak angkat;sorang nak masuk 7 tahun(thun dpn darjah 1), sorang lagi nak masuk 3 tahun dan kedua2nya perempuan. InsyaAllah thn dpn kami akan try dapatkan rawatan/nasihat dari dr thokha muhammad. Doakan kami dapat merasa nikmat kandungkan dan punya anak dari zuriat kami sendiri.

4y ago

InshaAllah ad rzki utk sis😊 kte kne sntiasa fikir positif j kt Allah