JOM KONGSI

Ada orang cepat, ada orang dapat peluang honeymoon lama-lama dulu. Mommies yang mana satu?

JOM KONGSI
2192 Balas

Yang dapat baby awal alhamdulillah. Dapat jadi ibu cepat. Lebih matang. Yang lambat dapat anak, alhamdulillah Allah bagi peluang untuk suami isteri mengenali hati budi masing2, peluang utk buat persediaan dari segi kewangan, ilmu untuk anak2 nanti. Peluang untuk honeymoon berdua. Dan banyakk lagi. Hebat kan Allah. Semua ada hikmah 😊