JOM KONGSI

Ada orang cepat, ada orang dapat peluang honeymoon lama-lama dulu. Mommies yang mana satu?

JOM KONGSI
2192 Balas

Setahun kawin mengandung tp xdak rezeki...gugur 3 bln lepas tu lekat anak sulung perempuan... Alhamdulillah dh 6 thn, mengandung anak kedua selang setahun...sekrg dh 5 tahun, Alhamdulillah sekrg mengandung anak ke-3 dh masuk 8 bln🤗😍 Alhamdulillah...syukur diatas segala nikmat yang telah diberikan oleh Allah SWT🤲