JOM KONGSI

Ada orang cepat, ada orang dapat peluang honeymoon lama-lama dulu. Mommies yang mana satu?

JOM KONGSI
2192 Balas

2 bulan kawin tapi luar rahim (5weeks)2018 . Setahun merancang . Gugur pula(12 weeks)2019. 3 bulan selepas itu . Pregnant sekarang dah 35 weeks . Semoga dipermudahkan semuanya selamat melahirkan dan baby sihat sempurna aminnn .

3 bulan selepas kawin, tapi Allah lebih sayangkan anak ni. belum rezeki lagi. sy redha :') selepas 3 bulan lepas tu, sy pregnant lagi. skrg tgh pregnant.. doakan moga kali ni sy ada rezeki aamiin ya rabb :')

Alhamdulillah Selepas 7 bulan kawin😄 itu pom ramai mak cik mak cik tanya kawin dah lama x lekat lagi sbb biasanya org kawin terus lekat. Tapi alhamdulillah Tuhan tu bagi rezeki tepat pada masanya❤️❤️❤️

Akad nikah 29/11/2019..Alhamdulilah 14/1 dapat tahu pregnant.setelah lewat period 5hari..masa tahu pregnant baru tahu sy ada fibroid sekali .time scan nmpk kantung baby dgn fibroid .harap kandungan n saya sihat..Aminn..

9bulan lepas kawen baru pregnant, alhamdulillah 🥰 Rancang taknak baby awal2 kawen nak honeymoon dulu besides, nak kukuh balik ekonomi & i in my final year of study. Then baru, try & error eh terus lekat 🤣😂

Sis cepat 🤰🏻. Pertengahan bulan 12, 2018 kahwin. Bulan 2, 2019 tahu pregnant. Tu pun lepas sebulan lebih lambat period. Alhamdulillah September 2019, selamat lahirkan anak pertama kami 👶🏻👨‍👩‍👦

aug hr tu 1st pregnancy.. mase tu 3thn 8bln..mase 9wk4d,kandungan gugur.. sedih sgt.. tp yg pregnancy kedua skang ni dpt tau mase usia perkahwinan 3thn 10bln stgh.. xlame lps gugur tu, Allah bg ganti cpt2 kt kami..

1tahun lebih ...lgsg xde lekat.. Alhamdulillah rezeki lepas suami dapat kerja baru yg lebih baik,dpt berita gembira ni prggnnt masuk 9w..esok baru nak buat buku..doakan sy semoga segalanya dipermudahkan ☺️

10 bulan sebelum nak smpai setahun bekahwin . Allahu , sungguh bahagia dan taksangka rezeki tu ada . sy period tak reg dan kitaran subur pun lama dalam 60hari . yg penting sentiasa yakin jgn putus asa . 😊

3 bln lpas kawen disahkan hamil..tapi gugur sbb kndgn xmnjadi...kali ke2 pn gugur.. alhamdulillah skrg prgnent yg ke 3 dah 18 mggu.. moga rezeki kita semua utk mndapat cahaya mata dipermudahan olehNya..amin