scan kandungan tpi ada cyst

Ada msalah ke sis semua klu d awal kehamilan doktor detect ada cyst 2cm.... Menganggu kehamilan ke tue?

2 Balas

doc ada ckp pape tak? sy pun ada ovarian cyst masa memula dulu..2.4cm..so far doc kata tak bahaya & tak perlu risau pun..

5y ago

skrg sy dah 39w..tggu bby keluar je ni..hehe..semoga semua urusan kita dipermudahkan ye mommy 😊

Tak gnggu... Nti dia akn mengecil bile bby mkin bsr... Take care mommies...mg dprmudahkn segalanya..aamiin

5y ago

Aaminnnn.... Doakn saya selamat dgn baby ye sis