Perut besar

Ada ke yg sama mcm sy. Pregnant anak 1st dulu, 9 bulan mcm 6 bulan je perut. Skrg pregnant 6 bulan perut lonjong ke depan dan besar mcm 9 bulan. Sampai sy dah tak larat nk jln jauh² dan duduk dlm kereta lama². Suami pun tegur perut dh besar sgt mcm org nk beranak esok hari. Lupa nk ckp, lps beranak anak 1st ritu, sy x dtg period setahun 4 bulan. Tup² tahu pregnant. So bila p bukak buku doc ckp baby dah 14w due 8/7/24. Doc susah nk tentukan edd sbb sy x period kan so dia ikut saiz baby jela due tu. Skrg pregnant 24w tapi sy rasa sy pregnant dh lebih dri tuh. Mybe 30w mcm tu.

3 Balas

saya pun sama , hamil boy kali ni perut besar sangat dan lonjong

2mo ago

sama dgn sy jugk...n kli preg kne minum air gula smpai dua kli sbb berat naik je