Bleeding Tapi perut tak sakit

Assalamualaikum semua.. pendek kan cerita.. Tadi bangun Terus rasa nak membuang sbb Cirit birit.. so Sy p la tandas . Sy xde teran ke apa nak time nak membuang tu.. eih tup-tup kluar darah dri kemaluan sy.. darah mcm luka ja.. perut tak sakit mcm nak beranak pun.. darah tu pun xbyk sgt.. baby sy Transverse. Takkan lah nak beranak pula.. #seriusnanya

1 Balas

lebih baik refer klinik puan

3y ago

tapi skrg Dah tak kluar darah dah.. perut pun tak mengeras.. baby gerak pun okey je.