ALAHAN 1 TRIMESTER

Ada ke yang hamil takde alahan langsung, sampai lah beranak? Haritu saya ada pegi scan , pastu doc tu lebih bagus kalau ada alahan. Itu maknanya anak kamu sihat…. Saya sgt terkesan ya dgn statement doc tu😂 sebab saya alhamdulillah, takde alahan apa buat masa sekarang, lalu makan, muntah2 pon tak, takde morning sickness langsung…apa pendapat sister2 semua🥰 Pertama kali hamil,, biasa lah🥹

53 Balas

sye pun pernah dgr mcm tu 😓 mula2 risau jgk , tp positif je , doc kk ckp kdg2 bby dah besar baru dtg alahan , bru ni scan 18w bby membesar elok , Alhamdulillah ,walaupun xde alahan terok ,cuma loya2 kdg tu , ngntuk, sakit belakang , stay positif ya sis ❤