12w pregnant.

Alhamdulillah alahan dah semakin hilang. Dah takde morning sickness. Dah jarang kembung perut. Syukur sgt. Masa anak 1st 16w bru alahan beransur hilang. Yg 2nd ni start alahan 7w sampai 12w je. Harap kalini dpt baby boy lah. Amin.

1 Balas

Hahaha. saya tak ada alahan 1st sampai 3rd da bersalin anak boy. bergantung kepada badan. semoga awak dapat boy.

6mo ago

wah untung xde alahan. nk beranak ramai pun x rsau 😄 amin² semoga makbul doa awk.