ALAHAN 1 TRIMESTER

Ada ke yang hamil takde alahan langsung, sampai lah beranak? Haritu saya ada pegi scan , pastu doc tu lebih bagus kalau ada alahan. Itu maknanya anak kamu sihat…. Saya sgt terkesan ya dgn statement doc tu😂 sebab saya alhamdulillah, takde alahan apa buat masa sekarang, lalu makan, muntah2 pon tak, takde morning sickness langsung…apa pendapat sister2 semua🥰 Pertama kali hamil,, biasa lah🥹

53 Balas

InsyaAllah baby sihat..ada alahan atau tidak,bkn la dpt menentukan baby sihat ke tidak..kalau ikutkan yg ada alahan tu lg berisiko kepada ibu & baby.doa yg baik2,pikir yg positif sahaja ya mommy..semoga semua ibu2 yg pregnant dpt melahirkan baby dgn selamat dan sihat🫰🏻