ALAHAN 1 TRIMESTER

Ada ke yang hamil takde alahan langsung, sampai lah beranak? Haritu saya ada pegi scan , pastu doc tu lebih bagus kalau ada alahan. Itu maknanya anak kamu sihat…. Saya sgt terkesan ya dgn statement doc tu😂 sebab saya alhamdulillah, takde alahan apa buat masa sekarang, lalu makan, muntah2 pon tak, takde morning sickness langsung…apa pendapat sister2 semua🥰 Pertama kali hamil,, biasa lah🥹

53 Balas

Entah la dlu sy percaya jugak sbb katanya kalau ada alahan, baby tga membesar dlm rahim.. Tp sy second pregnancy alahan teruk betul, tp last2 blighted ovum.. Jd sejak tu sy dah kurg percaya dah.. Haha so ikot nasib je sbnrnya ada yg ada alahan, ada yg takde..

10mo ago

kan sy pun camtu first pregnacy alahan kuat xlama gugur BO rupanya.second baby alahan biasa2 ja,tp kehamilan normal.