Alahan

ada ke kat sini mom to be yg xde morning sickness ?? sy lgsung takde alahan tpi slera makan kurang.. ad tak yg sama dgn sy ?

35 Balas

sy takde alahan langsung..alhamdulillah..tapi selera makan okay je..kadang2 je mengidam tapi bukan yg pelik2..semua mudah dapat..hehe

5y ago

alahai..kesiannya..takpe, kalau susah nak makan nasi, banyakkan makan buah ke sayur ke kurma ke madu ke..okay juga..semoga dipermudahkan segala urusan awak ye