rambut gugur time hamil

Ada kah mamy2 dkt sini mcm sya Sya byk kali sdh tukar shmpoo still gugur jgk .. Rmbut pun pendk sdh sya potong masih jgk gugur seram pulak sya

27 Balas

Kesian sis. Dah potong pendek pun still gugur. Sy masa rambut panjang haritu byk gugur rambut tp sy potong pendek mcm tomboy. Terus rasa segar dan ringan kepala. Padahal syg nk potong sbb rambut saya lambat nk panjang balik. Tp sebab rimas asyik gugur rambut dan rasa berat kepala, redha je lah g saloon.