rambut gugur time hamil

Ada kah mamy2 dkt sini mcm sya Sya byk kali sdh tukar shmpoo still gugur jgk .. Rmbut pun pendk sdh sya potong masih jgk gugur seram pulak sya

27 Balas

Sama sis.. Gugur teruk.. Sya jenis rambut lebat.. Bila pregnant rmbut gugur nipis dh rambut jadi.. 😅

Wsap sy sis 01131493846..ada sy jual shampoo kemiri lespettua... Mmng berkesan..seawal 2hari saja..

Gugur banyak sangat ke? Ada juga ibu yg pregnant rambut jadi lebat samacam haha. Perubahan hormon kot kan

5y ago

Byk jgk .. To la jd seram

hormon sis. lps beranak pun still gugur sy skg baby dah 2bulan rambut mcm dah nak botak 😂😂

Saya pakai shampoo cni. Alhamdulillaah bagus :) tak gatal, kurang gugur, kelimumurr berkurang

Ye..sy pun alami masalah keguguran rambut.. kdg stress tgok rambut penuh kat lantai..

Sama baru 1st trimester ni, time bujang mmg dh ggur sbb kelemumur, ni pregnant lg byk

saye sblm mengandung memang ade gugur rambut tapi dah mengandung ni lagi teruk

Sy pon sama sis..teruk juga gugur..ade ke tips untuk kurangkan rambut gugur

Risau bah kn.. Dulu x pernah mcm nie .. Harap cpt la smbuh nanti