Rambut Gugur

Nak tanya bah mumy2. saya pun nda taw ini sebb apa rmbut saya gugur tapi lepas bsalin nda pulak gugur mcm nie rmbut saya. Sekrang anak saya 4bulan lebih sdh baru rmbut saya gugur teruk mcm nie... mcm mn nak atasi rmbut gugur teruk mcm nie mummy2 nda lama botak saya? sebb rmbut gugur teruk... tolong bagi tips2 tuk atasi rmbut gugur

1 Balas

Samela... Berketul2 rambut gugur sampai fobiab nak mandi kepala.. Lepas tu I tukar shampoo. Kurang gugur nya

5y ago

Bukan sebab shampoo.. Ibu bersalin memang akan gugur rambut.. I just try tukar shampoo je.. Haha kalau boleh try avoid yg chemical2😝