6w 4d pregnancy

ada ka sesiapa sini 6w pegi scan tapi tiada nmpk apa2 tapi upt positive?? tu sllnya mksdnya msh trlalu awal ataupun mcm mna???

13 Balas

Mcm sy lah skrg. Tapi sy tengah bleeding skrg. Bila doktor cek upt masih positive. dah scan bawah pun masih sama, xnampak tanda² kantung baby ke apa. Test clearblue kluar 1-2 week. doktor ckp boleh jadi masih awal lagi kandungan. sbb sy period x teratur lepas ambik pil perancang. skrg ni sy pun masih berharap agar baby sy selamat even xnampak kantung lg. updated : sy dah keguguran 6minggu moga ad rzki utk next baby ❤️

2y ago

ya sis,sy doakan bby slmat dan mmbesar dngan sihat smpai bsalin🥰🥰elakkan bersama suami kalau kndungan masih kecil yaa, sbb ada bleedingkan, so elakkan dulu..

setahu sya..klo 6week bby blm npk tp kantung biasa blh nmpk..tu tnda mmg mngndungla doktr ckp..klo upt positf tp xnmpk kntung kdg luar rahim...sbb prnh kes kak mcm tu...sorry2 mnakutkn pula tp think postf.mudah²an ada rezeki dan semua selmat.aamiin..sy skrg 22week...

mcm sy sis...tp wktu 8mggu keguguran...tk smpat nmpak... alhamdulillah skrg ade rzki mrase lgi...mgkin terlalu awal...kali kedua nie 7w bru nmpak tu pon kantung je sis...lps dua mggu bru nmpak smua

pundi kencing kosong or terlalu awal https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟

maseh awal, tp next appointment awak try tahan kencing sblm scan. Kalau pundi kencing penuh, baby senang nampak

Sama mcm sy. Scan lg 8w nampak kantung isi blm nampak. Naik 11-12w baru nampak ada baby n heartbeat 🥰

Awal lagi biasa mmng tak nampak , sbb masih kecik. Kalau scan kena tahan kecing baru nampak kantung

mcm sy dlu scan 6w xnpk lg scan 8w bru npk bby n dgr jntung bby

sya hritu 2w dh nmpak msa pergi scan..alhamdulillah skrang 33w

Mngkin awal sgt sis,, try lagi 2minggu camtu😊😊