SCAN 6MINGGU

Normal ke dah 6w.. tapi bila scan doc cek dia kata tak nampak apa2 lagi.. 3x upt naik dua line

6 Balas

Saya pun sama, tp skrg kne warded sb ada spotting mcm awal2 period. Scan atas bawah pun mmg tak nampak baby, so kne warded la 😢 harap ada la baby nanti dekat rahim. Doakan sy ye

1y ago

hi sis , macam mana keadaan sis skrg?

normal sis.. saya pn bru2 nie mcm tu.. scan xnmpk.. dktr ckp kantung kosong... p hspital.. depa. check pakai alat depa kowt bawah.. alhamdulillah.. nmpk bby.

7mo ago

sakit x sis cek kot bwh. sy pn kene refer hosp sbb cek x nmpk ape tp ad bleeding n spotting sikit

normal.. kalau boleh scan tvs dr bawah tu.. sy 7w baru nampak kantung dan heartbeat

mungkin boleh cari klinik swasta yang lebih canggih alatnya

1y ago

sy pergi swasta semalam 😌

Normal.. Xpe nti awk repeat scan taw.. Sokay dear

Klu period tak teratur, normal.

1y ago

oo ye.. ok tq sis