6w pregnant

Normal ke 6w prgnt tkde alahan lgsg? Nak pegi scan mcm awal lgi , heartbeat bby pon tak nmpk lgi

2 Balas

normal je takda alahan, mcm sy, alhamdulillah memang dari 1tri sampai melahirkn xda alahan langsung, makan pun mcm² xde masalah. cuma tula, lasak sikit dah bleeding, spotting, nasib xde pape, baby dah 10month now.

normal sis .. heartbeat bby biasa 8w keatas macam tu da ada da sis .. better p scan masa da 8w ..