Tiada alahan spanjang 6w kehamilan

Sy nk tnya normal tak kalau still x mengalami apa2 alahan ...skarang sy dh masuk 6w lbih ....tapi still x rasa apa2...alahan ataupun cram prut... Tapi test positive... #firstbaby #seriusnanya #1stimemom #pregnancy #mommybuntu

18 Balas

sy dh 24w ape alahn pn xde.2 3 kli scan kinik dh alhmdulilh beby membeso dgn shtt ... kehamilan mcm2 akn dilalui.semuanyer takdir Allah klu die bg alahan ..xbg alahann semua tkdirnyerr tq Allah

Rezeki klu tiada alahan puan..sy yg alahan x teruk ni pn dh xtahan..tabah betul ibu2 yg alahan teruk demi anak👶🏻👶🏻

Normal je.. ada yg lewat sikit alahan dalam 10 weeks to 12 weeks. Cuma makan kena jaga ambil buah banyak dan prepare mental.

Normal. Saya dari awal pregnant takda alahan pape. Masuk 8 weeks baru start alahan. Sampai skrg 11 weeks.

Alhamdulillah la tak rasa alahan, jangan diminta alahan tu. nnti dah rasa mesti tanak dah rasa alahan tu.

sama.. masuk 8 ke 9 week mmg truk alahan dan sampai skrg 4bulan still lg xhilang..

Syukur Alhamdulilah tiada alahan. Normal ja #TAPSupermoms #TAPactiveusers

normal je, sma mcm sy dr awl prgy smpai bersalin xde alahan. syukur byk2

Sy mcm tu jugak sis. tp masuk 8w seksa.. nk mkn apa pon keluar balik...

Biasaaa. Saya pon mula2 takda. Masuk je week 7 terus teruk alahan 🤣