Org kata kalau mngandung ank lelaki muka jd berseri2 btul ke?

Ada juga yang kata mngandung ank prempuan smua nk mkn yg manis2

34 Balas

saya pun tak tahulah...saya sekarang pregnant baby boy...baru 38week...kalau pasal makanan ini saya memang tak berkira masam ke manis ke semua saya bedal...kalau pasal muka ini, nak cakap tak bermakeup pergi kerja, dah makeup dah simple2 je....sampai dekat tempat kerja, kawan2 tegur....awak okey ke? awak sihat ke? awat pucat, awak sakit ke....

Saya bila pregnant anak perempuan, muka & badan naik jerawat banyak sangat. Bila pregnant anak lelaki, kulit bersih je. Sekarang ni, kulit bersih... Tapi last check up hari tu, doktor kata baby girl... Sebelum ni, doktor kata baby boy ahahaahahhaha pening dah ni... Baju baru untuk menyambut baby dah la ada biru-biru 🙈🙈🙈

Sy ank 1st prrgy ank perempuan muka berseri2..tp malas nak makeup, nk bersiap pon ala kadar je..tp bila prgy ank 2nd lelaki, suka bersiap n mekap n suka lukis kening..tu bila klua kening dia berbentuk..hahha...mcm srk pon hado😂..prgnnt kli ni x tau lah..xtau girl ke boy..scan tp x nmpak.. #34w5d

Masa anak pertama girl sy xbpe rajin nk melawa, skunk mgandung , paling giler melawa, nk bgaya, nk bmekap,sebok nk jaga badan.. smpai jerawat sebiji tumbuh pn susa hati.. Hehehehe.. Scan bby boy.. 😂tp kali nie mgandung kalau minum manis atau makan manis, bsemut ase otak.. Yekkk xsuke 😛

Sy anak girl. Org kata berseri seri. Hehehe. Masa preggy pn rasa kulit licin bersih takde jerawat. Tp lps bersalin ni tumbuh sebijik. Hahaha. Suka makan manis gak. Minum ke makan sume nak manis. Sy bedal je semua apa nak makan alhamdulillah tak penah ada masalah apa2.

Ahli nujum rmai teka ank pmpuan..tp mase ngndung ni rmai ckp muka nmpk seri ..parut2 jrwt smua bersih😅..sronok lak klo tiap kali mengandung cmni..hehe..xpyh abih duit asyik bli prduk je sblom ni😂

Masa saya mengandung anak sulung lelaki. Memang tak minat makeup2. Muka penuh jerawat. Padahal sebelum tu muka saya jarang tumbuh jerawat. Anak no.2 girl muka ok berseri. X suka makan manis2 pun.

Kalo sy preggy ank lelaki, leher dan segala celah( ketiak ngn kelangkang) bersih TP kalo preggy ank pompuan mmg abis hitam leher ngn sgala celah, mmg xsanggup nk tgk diri sendiri 😂

Sy scan last week baby boy. Bab makan masam ke manis ke semua suka haha. Bab melawo onzzz je siap pakai mascara lagi gtewww 🤣 so xtw laaa teori tuu betul ke idak huhuuu

Tengok org juga kot...sy pregnant baby girl mmg suka mkn manis, mkn masam .Cuma Saya bila pregnant ni jarang2 nk bmakeup mcm sblm sy pregnant.🤭🤭

5y ago

Tu lh...kdg letak foundation dgn lipgloss je jadi lh😅🤭🤭..lbh2 lagi bila perut makin mbesar semua pgerakan terasa tbatas sgt, kdg bnd jatuh nk ambik balik pun kena pgil suami yg tolong ambik kan sbb payah nk membongkok.ini kn pula nk duduk bmakeup dpn cermin...alahaii kdg mmg rasa mls tu mmg x boleh nk bincang😅🤣🤣.