Ingin tahu jantina dari segi alahan

Hai ibu2.. Saje nak tnya klu pregnant anak lelaki ni mmg xde muntah2 kan.. Btul x. Sebab dlu sy pregnant 3 org ank prempuan smua ada muntah malas. Bila pregnant ank llaki mmg rajin, muntah pening pn xde. Kali ni ada rezeki lg sy br pregnant 7week..agak2 sama ragam x ciri2 tu ek. Tringin sgt nak ank llaki lagi. Mmg mharap dapat llaki sbb prempuan dah ramai☺️

1 Balas

Tak boleh nk bergantung pada simptom utk tau jantina anak, mak sy mengandung anak laki (3 orang) ke perempuan ke (sy sorang) alahan dan mabuk teruk dr awal sampai nk bersalin