Org kata kalau mngandung ank lelaki muka jd berseri2 btul ke?

Ada juga yang kata mngandung ank prempuan smua nk mkn yg manis2

34 Balas

saya pun tak tahulah...saya sekarang pregnant baby boy...baru 38week...kalau pasal makanan ini saya memang tak berkira masam ke manis ke semua saya bedal...kalau pasal muka ini, nak cakap tak bermakeup pergi kerja, dah makeup dah simple2 je....sampai dekat tempat kerja, kawan2 tegur....awak okey ke? awak sihat ke? awat pucat, awak sakit ke....