Org kata kalau mngandung ank lelaki muka jd berseri2 btul ke?

Ada juga yang kata mngandung ank prempuan smua nk mkn yg manis2

34 Balas

Tengok org juga kot...sy pregnant baby girl mmg suka mkn manis, mkn masam .Cuma Saya bila pregnant ni jarang2 nk bmakeup mcm sblm sy pregnant.🤭🤭

5y ago

Tu lh...kdg letak foundation dgn lipgloss je jadi lh😅🤭🤭..lbh2 lagi bila perut makin mbesar semua pgerakan terasa tbatas sgt, kdg bnd jatuh nk ambik balik pun kena pgil suami yg tolong ambik kan sbb payah nk membongkok.ini kn pula nk duduk bmakeup dpn cermin...alahaii kdg mmg rasa mls tu mmg x boleh nk bincang😅🤣🤣.