Rindu nak mngandung

Sy czer .. tp perasaan rindu nk mngandung tu smpai xleh tdo mlm .. padahal ank baru 5 bulan .. tiap kali tpikir nk mngandung cpt2 cium ank utk bg lupa .. normal ke mak2 perangai mcm ni😌

1 Balas

hehe..rsnye normal..tp xpe nti ank dh umo 1tahun 8 bulan dan keatas puan dh boleh merancng tuk next baby... mcm sy dlu doc suggestkan jika ingin pregnant lg...dh blh pregnant ketika umo anak 1tahun 8 bulan..mg dpmudahkan segalanya..aamiin