Org kata kalau mngandung ank lelaki muka jd berseri2 btul ke?

Ada juga yang kata mngandung ank prempuan smua nk mkn yg manis2

34 Balas

Ank first dulu muka berseri anak permpuan.. Hehe. 2nd Nie kusam lesu x tau la.. Laki ka permpuan sya x kesah.. Asal siht sempurna.

Saya skang pregnant first baby.. Dh 35w scan baby pompuan.. Suka mkn bnda mnis.. Coklat, kek🤗🤗muka x berseri pon😅

Saya preggy baby boy tahun lepas dr start preggy muke badan jd hitam buruk sangat...hihihi.. suke mkn manis2 masam2 xsuke...

5y ago

Hahahah kan..stress tgk dgn org yg jmpe pn tegur2...hihi

Xjugak tgok pada cita rasa..sy sekarang tgh prgnt bby girl..tapi xsuka makan manis2..suka makan masam2..😁

X jugak,sy prgnant bb boy muke kerig,mengelupas habis.. mkan lak nk y pedas2,ikan blado 2 y hari2 ngadap..

Sy pregnant anak lelaki malas bersiap.. Pakai tudung sarung je.. Bedak2 mmg xde la.. Mandi pon malas🙊

5y ago

Sama 🤭

ntah la.... sy bc baru2 ni...ank lelaki suka mkn pedas2...ank pompuan suka mkn manis2...

Depend pd org juga. Stgh seri baby girl ada boy pn ada.. Tp bentuk perut slalunya tepat

Mitos je ni. Sy suka mkn manis sjk 5bln ni. Kwn2 rmi puji muka berseri2. Scan baby boy.

tak leh caya gak . lain org tak suke dandan anak lelaki gak . ikut pd.diri seseorang