air kencing kotor

nktnya ibu ibu tips untuk kurangkan air kencing kotor. check bp dgn urine sbb berat naik mendadak, lepastu urine asyik sangkut kotor je, hari jumaat ni pergi lgi klau kotor lagi sekali nkkena ambil sample yg 24jam pastu nkkena hantar sample tu ke hospital. klau result tkelok jugak apa tindakan diorang ye ?

6 Balas

air barli... saya minum 2 kali seminggu je kencing kotor dah okay... lepas tu sulam dengan air masak... air manis nak minum boleh tapi jangan banyak sangat la... kalau result still sama,, doktor akan bagi antibiotic...

1y ago

saya beli beras barli pastu rebus dalam segenggam gitu... tak letak gula minum pure macam tu.. rasa payau lah sikit sis 😂😂😂... saya pun dah penat minum air masak hari2..

Minum air barli sis . Jangan boh gulaa . Takut lekat gdm pulak 😅 saya haritu admit sebab kencing kotor hari2 beli air barli kosong . Terus okay

saya makan ubt hosp bagi ... and amalkan air barli kosong ... sambil tu ambik air kosong lah jugak .. Alhamdulillah beransur baik

saya pun kena hari tu , nurse bagi tips kena minum banyak air suam supaya kita hari hari kencing untuk buang kencing yang kotor

rajinkn mnm air suam..klu tak sis p klinik swasta mnta ubat kncing Kotor..

minum air kelapa.