Nak tanya bahaya tak kalau tidur terlentang

Ada effect kat baby ke kalau tidur terlentang.. sebb kena tidur mengiring kan.. kadang2 tak sedar dah terlentang..saya ni da tidur lasak.

17 Balas

Ibu2 nak tanya ada tak yang seperti saya pernah mengalami sakit bawah perut berpanjangan selama 2 ke 3 hari selepas check up? Nurse di kk tekan2 perut saya dan selepas tu terus rasa sakit di bawah perut. Tapi gerakan baby masih terasa seperti biasa dan tiada spotting yg berlaku. Ibu2 buat apa ya kalau kena?

2y ago

rasa mcm ngilu tu ke sis..saya pon ada rasa mcm tu tp tak tau nk buat apa saya biar je..org ckap sbb baby makin membesar..