Nak tanya bahaya tak kalau tidur terlentang

Ada effect kat baby ke kalau tidur terlentang.. sebb kena tidur mengiring kan.. kadang2 tak sedar dah terlentang..saya ni da tidur lasak.

17 Balas

Kalau dah masuk 20 weeks, better tidur mengiring untuk keselamatan baby. Boleh search article ya.

msuk trimster ke 3 dh xboleh tido melentang org ckp. kene tido mengiring je .. tkt jd pape kt baby

2y ago

kena lebih hati2 la time tidur lepas ni..tq sis info❤️

sama dgn saya aishh kol 3@4 pg mesti bgun cri makan kol 7 pg bru lena

2y ago

kannnn dh kenyang bru lena

bila perut dh makin besar seeloknya tidur mengiring takut baby kurang oksigen

Sama la sis hahahh,,selesa sangat terlentang🤣🤣🤣

2y ago

Mmng xdigalak kn tidur terlentang,nnt bby kurang oksigen hehehe

kalau time tersedar tu dah terlentang, boleh mengiring semula slow2.

2y ago

ok sis..tq info❤️

takde bahaya pun

2y ago

Bahaya sis. Banyakkan cari info ye.