Takpe ke tidur terlentang

Takpe ke kali tidur terlentang waktu malam tanpa sedar ? Kadang2 bangun dah terlentang. Tpi selesa.. bahaya kt baby tak? Mmg tiap kali baring akan mengiring tpi tak sedar bila nya terlentang😴😴

4 Balas

terlentang masih di bolehkan untuk kandungan bawah 30 weeks. atau perut masih kecik. Kalau perut dah besar tak digalakkan takut menindih saluran darah.

Sama la sy..kadang ii xsedar dah terlentang😂risau jgk tp org ckp xpe sbb baby kecik lagi..tp selesa btul kalau blh terlentang

Biasa kan alas perut dengan bantal time mengiring untuk elak kan telentang.. biasa sy buat mcm tu

dah week brp?