Tidur terlentang trimester 3

Assalamualaikum, saya nak tanya. Bahaya tak tidur terlentang? Saya da trimester ke 3. Dah cuba tidur mengiring. Ehhh, badan ni tetap jugak nk terlentang. Macam selese terlentang dari mengiring. Bahaya untuk kandungan tak ye? #ingintahu #firstmom

4 Balas

sama sis x sedar.. bila tersedar tu cpt2 ubat posisi, kdg2 ad hikmah sbb selalu terjaga malam pergi kencing setiap sejam boleh ubah posisi tidur

kalau xsedar tgh tdo xleh watpa.. tp telengtang ni oksigen la kurang kt bby. awk tdi ngiring naaaaa

sama😂 terlentang lebih selesa. kalau mengiring rasa xslese and pedih ulu hati.

bahaya takot oxygen ke placenta xcukup.

8mo ago

Fahammm. Terima kasih