Nak tanya bahaya tak kalau tidur terlentang

Ada effect kat baby ke kalau tidur terlentang.. sebb kena tidur mengiring kan.. kadang2 tak sedar dah terlentang..saya ni da tidur lasak.

17 Balas

Saya dari start mengandung sampai la sekarang tengah tnggu hari . Saya tidur terlentang . Doc tak marah , asalkan kita selesa . Sebab saya ada kencing kotor . So kalau nak mengiring , saya akan sakit bila nk bagun dari katil , nak jalan dan duduk . Saya dah bertanya banyak klinik dan hosptl . Semua kata tak ada masalah asalkan kita selesa 😊