cara hilangkan mual

ada cara tak nak hilangkan mual. esok masuk 9 weeks. morning sickness tu memang wajib. tapi lagi sakit bila makan then tak smpai sejam dah muntah keluar balik. kadang minum air seteguk dua pon muntah keluar balik. hospital dah bgi ubat tahan muntah. tapi bila makan muntah keluar balik. takde selera nak makan nasi.

6 Balas

tips sy utk hilangkan mual jgn bg perut kosong, isi perut dgn sesuatu. mcm biskut, kekacang mcm tu.. klu xtahan sgt mkn buat sunqis nk bg masam2 sikit mulut xlah rase mual sgt, baeu mkn mknan lain.. tp lain org lain alahan.. try dulu xtry xthu