baby songsang

Ada apa2 cara yg ok x, yg boleh buat baby bpusing duduk dlm keadaan yg betul kepala dbwh? Now i da 36 weeks but still x bpusing lg...berat baby 2.8

81 Balas

saya pun 2mnggu lepas pegi kk dorng cakap bby saya breech melintang . saya ada try urut dekt bidan indonesia 2 3chari tu dpt rsa dia tak melintang dah tp sminggu cmtu dia g pusing balik . baby sy aktif sgt . now kdang rsa dia melintang kadang mcm btul plak kdudukn dia hrap nti pegi kk selasa ni dia dah okey kdudukan dia . pergi kk nti 37w+ dah. so klu still melintang kena czer la nmpknya😥