sedih..

Dh 36 week tp baby still kedudukan songsang..ade mne2 mommy yg berpengalaman preggy ngan baby songsang x?..bole lg ke die pusing blik ye..

5 Balas

Biasanye lahh.. Da saat2 camtu.. Kena rajin ngurut sis.. Cari lah bidan2 urut.. Arwah mkcik saya slalu pesan kena urut saat da nak bersalin ni.. Biar senang nk kluar.. Sebab da dlm kedudukan dia

4y ago

Betul.. Zman skrg susah sikit.. Sbb makcik saya bidan kampung.. Jdi dia pernah urut kan semua 5 orang akk saya

Sy ada pengalaman baby songsang jgk. Kena tngk air ketuban kita bnyk ke tak klau tak bnyk mmg baby tak pusing . Sy 37w terus kne czer sbb air ketuban kurang .

Sy pon tunggu kptsan esk mcm mn.. Klu x psing jgk sy redho je..

4y ago

Cuba dgn bidan kg msti akn pusing blk tak boleh juga nk harap kn hospital jga kena ikhtiar kg sebaik nya la

Cuba amalkan doa ni sis..

Biasanya baby akan pusing balik masok 37weeks tu.

4y ago

Huhu..dh selamat bersalin czer dh