baby songsang

Ada apa2 cara yg ok x, yg boleh buat baby bpusing duduk dlm keadaan yg betul kepala dbwh? Now i da 36 weeks but still x bpusing lg...berat baby 2.8

81 Balas

ok..saya pernah bayi songsang 30w gtu..time solat sujud lama sket niat ank pusing balik.normal kepala bawah..setiap kali solat sujud lama sket..n rajin ckp ngn baby pujuk dia turun..kalau buka surah ngaji kt HP letak dekat bwh..InshaAllah ank cr bunyi tu dia turun nti..sis boleh rasa kalau dia pusing saket sket..main lampu..suluh kat atas mula2 lps tu suluh slow ke bawah perut boleh..pengalaman saya beranak 3.ank saya pramatang tapi semua normal..Google ade cara pujuk anak pusing ke laluan

5y ago

wow, tq nasihat sis