baby songsang

Ada apa2 cara yg ok x, yg boleh buat baby bpusing duduk dlm keadaan yg betul kepala dbwh? Now i da 36 weeks but still x bpusing lg...berat baby 2.8

81 Balas

Kalau xde mslh pp type 3 or 4.. in shaa Allah leh berubah lg kedudukan bby..mcm sy ritu sbb de pp type 3.. terpkse buat operation pd mggu ke 34 peknen.... bby pn melintang... Ms dkt dewan bedah doc akn pusingkn bby buat ecv selepas bg epidural...😅✌sblm pembedahan d jln kn..

5y ago

Most wlcme😉😘✌