HB low

Ad yg tau x cara makan iberet folic 500 dan klu mkn malam sblm tido blh x?

18 Balas

Boleh sis..pengalaman saya.. Hb drob wakty kandungan masuk 7 bulan. 10.3macam tu..then saya tukar ke iberet folic.. Saya makan bukan sebelum waktu tidur..tapi msa terbangun tengah2 malam.. Last2 jadi cantik balik hb 12.. Dan untuk pengetahuan sis.. Sebab hb saya susah nak naik sebelum tu..kk suruh makan iron tablet tu dua biji pg.. Dua biji malam..memang tak tahan.. Tu sebab aya tukar ke iberet..

3y ago

Hi sis.. wktu sis amakn iberet tu , sis makan juga ka 4 ubat yg kk bagi? Sya bru nak cuba iberet hari ni ..