selsema

Ad yg tahu tak tips kurangkan selsema selain sedut hingus. Baby 3bulan

10 Balas

Sapu vicks dkt daun sireh pastu layur atas api sederhana pastu bg panas tu kurang,rasa guna tgn kita dulu kalau rasa ok lekat dekat dada baby n belakang bdn baby,kahak keluar dlm najis baby

Home remedy, guna kunyit dan campur dengan minyak. Lepstu sapu kat hidung baby. Kalau cara moden, sterimar je. Blh beli kat pharmacy

Petua ank sy 3org amal cara cina...sapu vicks krim tu kat betis , tulang rusuk , dada , belakang dan tapak kaki die...pakaikan stokin...

4y ago

Kalau baby baru 15 hari pun boleh buat macam ni juga ke? Sebab baru balik hospital terus dia selesema hingus banyak

Saya spray sterimer dan sapu baby balm najlaa.. Baby dah kurang selesema dan nafas berbunyj.

Ambil kunyit hdup.. bkn kunyit serbuk.. sapu d hdung nya.. insyAllAh cpat smbuh..

Spray sterimar lepas mandi then baby akan bersin dgn hingus keluar sekali.

Saya suka pakaikan sterimar & yang ni.

3y ago

tak sure dah harganya.

Minyak audelia's sniffle

Salt spray for infants

mandi air lemon