Bella, Malaysia

Mom to be

About Bella

Minta pendapat tapi kena kecam
Mengenai posting saya sebelum ni, saya memang kena kecam sebab katanya masuk campur hal tangga rumah abang saya dengan kakak ipar saya walhal saya ni cuma nakkan pendapat sebab kan situasi tu jadi mak
..read
Sabar jak la sis.. besa la.. org tnya psal bnda laen pun dorg bole kecam jugak..
Teguran seorang ibu mertua
Hi, just nak share something. Saya ada anak buah berumur 5 tahun, she's a girl. Kakak ipar saya sekarang tengah berpantang anak kedua. Sepanjang dia berpantang, memang mak saya yang jaga kakak ipar sa
..read
thumb image
mmm, nnti jd gaduh pula. entah la benda mcm ni kena ada common sense.. tak boleh nk pihak pd sesiapa. sbb 1 suami tak thu cerita sebenar. 2 menantu msti kurang comunicate dgn mak mentua sbb tu dia lua
..more
Poll
Sepatut nyaa kita yg lahirkan dia.. Kita yg patut ajar dia.. Jgan sesedap hati nak tunding jari kat orang lain.. Dia hanya sekadar menjaga sahaja.. Kalau macam tu baik jaga anak tu sendiri.. Tak payah
..more
budak 5tahun.dah boleh kecing sendiri.kenapa perlu kencing merata.TT pun ada bagitahu.mak TT tegur elok2..tapi si anak melalak macam kena rasuk..ini nak salah kan siapa?mak ayah patut ajar..susah kala
..more
Maaf ye.. tapi kdg kita taktahu apa ada dlm hati akak ipar awk.. mungkin pd dia cara mak awk ckp pd anak dia seolah memarahi, yelah siapa suka tgok anak sendiri seakan dimarahi.. akak ipar awk pun mun
..more