Baby Selsema

Minta bantuan tips dan petua baby saya baru 25 hari tapi dia selsema dan batuk. Saya sapukan minyak vicks pada dada dan belakang, juga tapak kaki. Saya kerap sedut hingus dia supaya dia selesa. Ada tips lain? 😭

4 Balas

Kalau baby batuk dgn selsema sgra ke hsptal /klinik swasta (nk cepat) bahaya utk baby awk mommy (nasihat nurse) kalau baby bersin & bunyi nafas krok2 shj normal

2y ago

okay tq bgi thuu ..

Vicks bukan ke tak boleh utk baby? Vicks baby pun 3 bulan ke atas baru boleh

baby x elok letak vicks.. anything yg ade eucalyptus pun x ssuai ye..

tak boleh letak vick dekat baby. bahaya