due lg 2 hari, mood swing

Hi, ad yg sama x, due date dkt dah, tp jd stress, rasa nak marah je, rasa mcm gastrik, nak bernafas susah sbb stress memikirkan bila nak bersalin.. Fobia mengingatkan bersalin anak first overdue, kena paksa, kena korek2 dgn dr, kena induce, tp jalan xbuka2.. Last2 ceaser.. Mcm mana ya nak menenangkan diri dari stress.. Ni stress2 suami suruh masak jgak, yg simple2.. Anak plak tantrum je sejak akhir2 ni jd makin stress

3 Balas

relax sis.. xyah layan sangat perasaan tu.. insyallah 2nd baby ni normal. saya pun sama due 16/9 aritu turun tanda darah tapi 1cm untill sekrg xbersalin lagi.so just enjoy sakit2 kat umah. sis kalau xlarat bagitahu suami xlarat.. alhamdullilah suami saya memahami tetapi keje rumah semua + kerja still buat

sy pn due lg 2 hr..first baby..huhu.. mcm xde tnda lg.. just sakit sikit2 je kt ari2 n pinggang.. tnda lain xde.. risaunya tkot overdue..dh bwt squat n mcm2 dh..

Allah hu. Sabar ya mommy. Moga Moga semuanya berjalan dengan lancar untuk mommy dan baby dan semoga dua dua sihat sejahtera di bawah lindungan Nya amin 💕